Friday 30 December 2011

Inspiración

Αυτή τη φορά χρησιμοποίησα ισπανικά στον τίτλο. Γιατί ένα από τα πράγματα που θα σας δείξω σήμερα προέρχεται από το Περού, όπου η επίσημη γλώσσα είναι τα ισπανικά.

Τις τελευταίες μέρες που λέτε, αντί για να διαβάζω, υπάρχουν διάφορες δυσκολίες αυτή τη φορά, χαζεύω στο internet, και βρίσκω όλο και περισσότερες πηγές έμπνευσης - σε διάφορους τομείς. Φυσικά ένας από αυτούς είναι το πλέξιμο. Για αυτό σήμερα θα σας δείξω ένα πολύ ενδιαφέρον κείμενο που βρήκα και πολλές, πολλές φωτογραφίες!

source
Σας πετάω τα spoiler το ένα μετά το άλλο, αλλά δεν χρειάζεται να περιμένετε άλλο, να γιατί μιλάω τόση ώρα:  A Knitter's View of Peru.(Κnitter's Heaven θα το ονόμαζα στην θέση τους!)

Πρόκειται για την περιγραφή παραδόσεων και της χώρας από την ματιά πλέκτριας. Δίνει αρκετές χρήσιμες πληροφορίες και γενικότερα μιά ιδέα του τι συμβαίνει στο Περού, αλλά ακόμη και να βαριέστε να το διαβάσετε, οι φωτογραφίες ανταμοίβουν και με το παραπάνω! 

Προσωπικά μερικές από αυτές, παρόλο που δεν φωτογραφίζουν από κοντά κάτι συγκεκριμένο, αποτελούν έμπνευση για πολλά πράγματα - από συνδυασμούς χρωμάτων, σχεδίων μέχρι και είδους.
Kαι φυσικά η αγαπημένη μου είναι αυτή που παραθέτω και εδώ: άντρες επί το έργον. Να τα βλέπουν αυτά μερικοί μερικοί που σνομπάρουν το χόμπυ.(!)

Και τώρα! οι φωτογραφίες που βρήκα και αποτελούν καταπληκτική έμπνευση!

source
source
source
αυτά μου θυμίζουν Λετονία! source
source
source
source
source
source
source
source
source
source
source

 Όταν βλέπω αυτές τις φωτογραφίες, μου έρχονται τόσες πολλές ιδέες, που θέλω να πιάσω τις βελόνες και να μην σταματήσω να πλέκω ποτέ!





No comments:

Post a Comment