Friday 4 March 2011

Kissenanzug

Επιτέλους κατάφερα να συμμαζέψω το μυαλό μου, και τις φωτογραφίες και να σας δείξω τι τελείωσα πολύ πρόσφατα..






Einen Kissenanzug! Με δύο διαφορετικές πλευρές (συνήθως δύο-σε-ένα...)

Η πλευρά με τα τετράγωνα μου πήρε περισσότερο καιρό να την τελειώσω, αλλά πρέπει να ομολογήσω ο συνδυασμός χρωμάτων είναι εθιστικός! Όλη την ημέρα σκεφτόμουν πιθανούς συνδυασμούς, τι πάει μαζί, τι όχι, με ποιά σειρά και τα λοιπά..
















Γιατί και οι συνδυασμοί δεν είναι λίγοι... (10^5 για την ακρίβεια -- να και τα Διακριτά 1 :P -- στα όποια κόπηκα για 3η συνεχόμενη φορά αλλά αυτό είναι ένα άλλο άλλο θέμα..)

Επίσης έκανα και το εξής, όταν ήταν έτοιμα τα 25 συνολικά τετράγωνα, τα τοποθέτησα όλα σε δύο διαφορετικούς συνδυασμούς και τα φωτογράφησα, έτσι ώστε οτιδήποτε και να διάλεγα, να είχα ως οδηγό την φωτογραφία για την στιγμή της μεταξύ τους ένωσης. Βοήθησε πολύ. (:

Αντί για κουμπιά αυτή την φορά χρησιμοποίησα κάποιες χάντρες που ενώ τις έχω καιρό δεν τις έχω χρησιμοποιήσει ποτέ, κυρίως επειδή έχουν το σχήμα καρδιάς. Εδώ πάντως ταιριάζουν πολύ ωραία, και όσον αφορά το χρώμα, το μέγεθος, το σχήμα. ^^














2 comments:

  1. Σεμεδάκι με pop art, χμμμμμμμ!!! Kissenanzug είναι το μαξιλάρι? Τα μαλλιά αυτά είναι λαχταριστά! Κάτι τέτοιο όμως δε γίνεται με βελόνες, ε?

    ReplyDelete
  2. Ναι, είναι το λεγόμενο patchwork ^^

    ναι, Kissenanzug είναι το μαξιλάρι στα γερμανικά,

    ακριβώς έτσι όχι δεν γίνεται.. με τις βελόνες είναι άλλο το στυλ.

    ReplyDelete