Saturday 12 February 2011

Entwicklung

Ιδέες! Ιδέες από παντού! Πως γίνεται κατά την διάρκεια της εξεταστικής να έρχονται συναρπαστικές ιδέες που-δεν-έχουν-να-κάνουν-τίποτα-με-τα-μαθήματα, είναι άξιο απορίας. Αλλά είναι κάπως αναμενόμενο, κακά τα ψέματα, πώς να αντέξει τόσο πήξιμο το μυαλό για τόσο καιρό; ε;


E λοιπόν τώρα έρχεται βροχή ιδεών και ένα leap of faith. Ναι, καλά ακούσατε, θα τολμήσω κάτι μεγάλο, που θα απαιτήσει υπομονή και χρόνο!

Ας ξεκινήσουμε με τις ιδέες όμως, πρώτα είναι η φούστα που ανέφερα και στο προηγούμενο ποστ, και η υλοποίηση της οποίας παραμένει σε αόριστο χρονικό διάστημα. Πρώτα θέλω να κάνω άλλα πράγματα, και αυτά είναι: ένα μαξιλάρι με βελονάκι σε patchwork-style, μια κουβέρτα στο ίδιο στυλ με βελονάκι παρομοίως, και ένα ζευγάρι δαντελωτά γάντια στο βελονάκι και πάλι.

Από όλα αυτά έχω ξεκινήσει μόνο το μαξιλάρι, αυτή την στιγμή έχω έτοιμα 15 τετράγωνα και χρειάζομαι άλλα 10 για την μία μόνο πλευρά. ^^


Kαι τώρα το άλμα. Αποφάσισα να φτιάξω το πρώτο μου πουλόβερ. Όχι κάτι εξαιρετικά ζεστό όμως, που να φοριέται άνοιξη και φθινόπωρο - άλλωστε σπάνια κάνει τόσο κρύο εδώ. Για αυτό λοιπόν την περασμένη Κυριακή έφτιαξα το πατρόν. Δεν ξέρω αν είναι σωστό, εάν θα με βοηθήσει - είναι η πρώτη μου φορά. Επέλεξα κιόλας την πλέξη, την οποία φυσικά θέλω να την κάνω εξάσκηση πριν ξεκινήσω, γιατί πρόκειται περί δαντελωτής. (Να το και το άλλο άλμα!) Δύο σε ένα, indeed.






Mάλιστα επειδή το γραφείο μου ως συνήθως υπερχείλιζε από πράγματα, χρειάστηκε να αυτοσχεδιάσω και να χρησιμοποιήσω το κουτί του iMac για επίπεδη επιφάνεια.

Επίσης υπήρξε και μια διόρθωση. Είχα φτιάξει πριν λίγο καιρό ένα κολιέ με το βελονάκι. Με προβλημάτιζε όμως που κάθε φορά που το φορούσα οι κύκλοι ζάρωναν, στράβωναν και δεν φαινόντουσαν ωραίοι.. οπότε να σου η φαηνή ιδέα, χρησιμοποίησα λεπτό συρματάκι που το πέρασα στο περίγραμμα των κύκλων και βουαλά!


μόνο οι δύο πρώτοι έχουν "διορθωθεί"

Πως και δεν το είχα σκεφτεί από πριν αυτό; :\






No comments:

Post a Comment