Friday 7 January 2011

Trial & Error

Σας έχω φλομώσει στις φωτογραφίες τώρα τελευταία και έχω παραμερίσει το πλέξιμο κάπως. Σήμερα θα επανορθώσω!

Θα σας δείξω την πρώτη μου προσπάθεια στο βελονάκι για γάντια.

Καθόμουν που λέτε, πριν λίγο καιρό και αναρωτιόμουν τι νέο να δοκιμάσω (λές και δεν έχω ήδη διάφορα που θέλω να κάνω, αλλά δεν τα ξεκινάω...) και μου ήρθε ουρανοκατέβατη ιδέα! Να πλέξω ένα πολύγωνο σχεδιάκι, και να το χρησιμοποιήσω σαν βάση, από την οποία να μπορώ να πλέξω γύρω-γύρω του ένα γάντι. Δεν έχω ξαναδοκιμάσει να φτιάξω γάντι με δάχτυλα πιο πριν -φτού σου τεμπέλα!- οπότε ήμουν κάπως thrilled. 



Έπλεκα, έπλεκα μέχρι που το τελείωσα -σχετικά γρήγορα btw-. Το αποτέλεσμα δεν με ενθουσίασε όμως. Το σχέδιο είχε βγεί πολύ "ξεχηλωμένο" σε σχέση με την υπόλοιπη πλέξη και με την προσθήκη του αντίχειρα ολόκληρο το γάντι έπαιρνε μία κλίση που δεν μου άρεσε καθόλου. 



Για αυτό και αποφάσισα να μην φτιάξω δεύτερο, θα κρατήσω όμως αυτό ως μοντέλο για το επόμενο ζευγάρι που θελήσω να φτιάξω. Trial and error guys!  -γιατί είμαι πολύ τεμπέλα τελικά!









2 comments:

  1. θελω κι εγω να μαθω...

    ReplyDelete
  2. A boy!

    Σοβαρά το λές αυτό; πρέπει να είσαι ο δεύτερος νεαρός ever που να έχει πει κάτι τέτοιο! Μπράβο! ^^

    Btw, όμως σκέφτομαι να φτιάξω βιντεάκια για το πλέξιμο και το βελονάκι, αλλά επειδή είναι περίοδος διαβάσματος για εξεταστική --και δεν προλαβαίνω- μάλλον θα ποστάρω βιντεάκια που υπάρχουν ήδη στο ιντερνετ. για αρχή. ^^

    ReplyDelete