Thursday 22 April 2010

Partir en voyage!

Νομίζω ήρθε η στιγμή να ανακοινώσω το επόμενό μου ταξίδι.. Την Παρασκευή πετάω για Γαλλία και συγκεκριμένα για Bordeaux. Πρώτη μου φορά στην χώρα και δεν βλέπω την ώρα!!



Για μέρες υπήρχε η πιθανότητα να ακυρωθεί η πτήση, ναι τα γνωστά περί ηφαιστειακής στάχτης... τα καλά νέα όμως ήρθαν σήμερα, με την ανακοίνωση της εταιρίας που πετάω :). Το προγραμμά τους λειτουργεί κανονικά. Τι καλύτερο;


Βέβαια για ταξίδι μιλάω, αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα διακοπές.(για να μην αναφέρω τι θα με περιμένει όταν θα γυρίσω.. και άντε να συγκεντρωθώ στo διάβασμα τότε.. )

Εντάξει δεν θα σκοτωθώ και στην δουλειά, αλλά στα ξενύχτια σίγουρα :P:P. Ως περίφανη co-organizer από την Πάτρα, θα πρέπει να χρησιμοποιήσω καλά τις επικοινωνιακές ικανότητές μου. Και να μάθω και τίποτα γαλλικό!! 'Ετσι για προετοιμασία για όταν θα ξεκινήσω μαθήματα... ;)


Εκτός βέβαια από τα καλύτερα σχόλια που έχω ακούσει για την ομορφιά της πόλης, άκουσα και για καταστήματα με πλεκτά και όλα τα αξεσουάρ! Και αν βρώ χρόνο, ίσως και να ψάξω να τα βρώ και να κάνω και ένα mini shopping tour! :D:D:D (γιατί όσο να ναι, τσέπη μας πάσχει ολίγον...)


Α, αλήθεια, το Bordeaux ξέρετε γιατί είναι διάσημο; Για το κρασί του! Αμέτρητες ποικιλίες κρασιών, εξαιρετικής ποιότητας.. Αχ, τι με περιμένει να δοκιμάσω... 



Άντε και σε λίγο καιρό θα έχω και δικές μου φωτογραφίες να δείξω!

2 comments:

  1. Μην ξεχάσεις να πιεις αυτό το κρασί!

    http://www.terroir-france.com/region/bordeaux_pauillac.htm

    Παίζει να είναι το καλύτερο κρασί που έχω δοκιμάσει ποτέ μου! Καλά να περάσεις! :)

    ReplyDelete
  2. Δεν θυμάμαι να σου πω την αλήθεια τα ονομάτα όσων δοκίμασα, αλλά παίζει να το δοκίμασα και αυτό ;)

    ReplyDelete